Totalbike Vakbarát Hírportál

Bankot rabolt, Kawasakit vett a pénzből, elkapták

2022.01.12. 11:47

Egy vietnámi férfi úgy döntött, hogy kirabol egy bankot, de ami ezután történt, arra nem sok észszerű magyarázat van. A 23 éves Nguyen Van Nam a bankrablás során körülbelül 3,5 milliárd dongot zsákmányolt, ami nagyjából 50 millió forintnak felel meg.

Két dolog egészen biztosan kiderült: egyrészt úgy tűnik, hogy nem megélhetési gondok álltak a rablás mögött, másrészt, hogy Van Nam nem a legélesebb kés a fiókban. A frissen rabolt pénzzel ugyanis a rablás másnapján besétált egy Kawasaki szalonba, hogy boldogan megvegye a kiszemelt motorját, egy ZX-10R-t.

De még ezt is tudta überelni, ugyanis a friss Ninját egyből kiposztolta a közösségi oldalára. Mint kiderült, Van Nam egy helyi szinten ismert személyiség a közösségi oldalakon, így a posztok és a rendőrségi fotók alapján hamar kiderült, hogy honnan lett hirtelen pénze egy ilyen drága motorra.

Hogy egy kicsit még kacifántosabb legyen a történet, a srác nem sokkal a vásárlás után össze is törte az ország első új ZX-10R-jét. Sem a rablásban, sem a balesetben nem sérült meg senki, Van Namot viszont letartóztatták.



Rovatok